основен Спомагателни рецепти Сладък пипер - тайните на доброто здраве ...

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Сладък пипер - тайните на доброто здраве ...

04/05/2015 09:55

Сладкий желтый перец Не можете да намерите човек, който не знае за чудесната вкус и полезните свойства на сладкия пипер. Този зеленчук е "на мода" през цялата година и за да се позабавлявате с покупката на такава "част от витамините", почти всички са нетърпеливи, а някои, особено усърдни, не се срамуват да се мръснат в земята и независимо отглеждат своя любим продукт.

Тъй като пътувате в тропиците на Америка (никога не знаете къде да хвърлите живота си), можете да видите от първа ръка дивите представители на семейство Solanaceae, към които принадлежи пипер. Що се отнася до култивираните представители, можете да ги срещнете почти на всеки континент - червени и оранжеви, жълти, зелени и кафяви цветове на плодовете имат различни форми и размери на различни места, но тук полезните свойства винаги остават еднакво мощни и неоспорими.

Що се отнася до отглеждането на сладки пиперки на територията на Русия, не трябва да възникват трудности по пътя ви, защото работата във всеки случай ще има отдавна установена схема. Необходимо е само да изберете правилния материал за семена и можем да приемем, че половината битка вече е свършена. Разбира се, трябва да помните за климатичните особености на региона - не всеки е правилният избор за вашия регион. Не са най -добрите сортове сладки пиперки за района на Москва или Сибир - всяка такава култура има различни потребности от грижи и ще бъде в състояние да се приспособи към най-безболезнените климатични условия.

Също така в началния етап е необходимо да се направи "тласък" за растежа на културата. За да направите това, трябва да знаете как да подготвите семената на пипер за сеитба - процедура, която не е много дълга, но в същото време много успешна, защото ви позволява да получите силен здрав разсад и богата реколта. В допълнение, доста често тази подготовка на посадъчен материал може да предотврати редица заболявания, които се стремят да удари витамин плодове.

Да се ​​използва пипер, отглеждан с грижливите ви ръце, със сигурност е най-добре в прясна форма. Разбира се, успешно се добавя към много ястия, но е полезно да се разбере, че топлинната обработка лишава зеленчука от повечето полезни вещества. Но можете успешно да комбинирате и да замените менюто си - няма да е излишно. Така, че много скоро ще забележите подобрението на състоянието на косата и ноктите, а също така ще бъдете доволни от подобряването на паметта. Здравословният начин на живот е в края на краищата, той също може да бъде много вкусен, просто погледнете през няколко кулинарни списания и намерете нещо, което ще отговаря на вашия вкус!


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Как да се отглежда кафе арабика у дома: избор в каталога на растения, грижи, характеристики

Какво може да се направи от ягоди?

Салата: рукола, кедрови ядки, скариди

Салата Мъжка каприз

Орроска славянски народи

Домашна рецепти за готвене на цвекло

Език на говеждо месо

Цикория вместо кафе или кафе напитка от детството

Как да си направим сладолед у дома - рецепта за сладолед от зелен чай


Имате хубава чаша кафе!

yanqex.com

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.