основен Спомагателни рецепти Вкусна и обилна закуска

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Вкусна и обилна закуска

06/20/2015 12:28 PM

Деревенский стол Много специалисти по хранене и лекари съветват да започнете деня със закуска, която поставя мотива за продуктивна работа и зареждане с положителни емоции. Особено популярни са здравословните закуски - прости и бързи ястия, които осигуряват на тялото необходимата енергия. Такива закуски са не само полезни за тялото, но и те карат да се чувствате страхотно през целия ден!

Оризова каша «от гърне»

Състав (изчислен на порция) :
1. Всеки кръгъл зърнен ориз - 100-150 грама.
2. Мляко - 300-400 грама.
3. Захар - 1 супена лъжица.
4. Добавете масло на вкус.

Процес на готвене:

  1. На първо място, е необходимо да измиете ориза и да приготвите съда. Тогава оризът се излива с охладено мляко, необходимото количество захар и сол се добавя към вкуса, тези съставки се смесват. Ако се добави масло, то трябва да се добави незабавно. В леко загрята фурна поставете съд със съдържание. Не покривайте гърне с капак. В края на една четвърт час, температурата трябва да се увеличи до 180 градуса, оставяйки овесената каша да заври.
  2. Необходимо е да се определи обемът на съда и да се сравни произтичащия обем от всички смесени съставки. В допълнение, трябва да се има предвид, че при готвене ориз обеми ще се увеличи, и млякото може да избяга. Поради характеристиките на готвенето в саксията, овесената каша скоро ще изсъхне, ще отделя глутен, което ще го направи по-плътен и богат.
  3. Готовността се определя от наличието на пяна, която се обработва по време на готвене, действайки върху повърхността.

Друга добра и вкусна закуска включва овесена каша. Можете да използвате всякакви люспи. Овесена каша дава енергия за цял ден. След такава закуска 100% няма да се чувствате глад и нуждата от закуски за дълго време. Прекрасна рецепта за овесена каша на ферментирала жена е представена по-долу.

Овесена каша върху ферментирала жена

Състав (изчислен на порция):

  1. Всяка минерална овесена каша с предпочитан вкус, 1 саше.

  2. Ryazhenka или кефир - 1 или повече стъкла.

  3. Смес от сушени плодове - 2-3 супени лъжици.

Метод за приготвяне:

Избраната чанта с минерална овесена каша трябва да се смеси с любимия ви сух плод и да се налее необходимото количество ризахенка или кефир (на вкус). Получената смес трябва да бъде оставена за една нощ, така че на следващата сутрин остави пълноценна закуска. Ако не изпитвате особена любов към тези кисели млечни продукти, те могат да бъдат заменени с кисело мляко (със и без пълнеж) или сок.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Как да се моля на човек - бързо и вкусно подготвя закуска за любим човек

Яйцата Benedict рецепта за бърза и вкусна закуска

Кафе в леглото - най-добрата традиция на романтиците

Както сутрин, развеселете любимия си, себе си и другите или необичайни чаши, които ви карат да се усмихвате

Закуска маса за легло: как да избирате и да използвате


Имате хубава чаша кафе!

yanqex.com

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.