основен Спомагателни рецепти Класическа салата от раци

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Класическа салата от раци

7/26/2015 9:38 PM

Салат с крабовым мясом Всеки добре познава ситуацията, когато изведнъж, без видима причина, наближават празниците или приятелите ви се обаждат и информират за това, а сега и не по-късно от те ще ви направят щастливи с вашето посещение. Има въпрос, какво да се постави на маса, когато е възможно силно не zamorachivajas и не поставя нокаут удар върху вашия бюджет? Тук попитайте първите хора на улицата, а четири от петте ще отговарят, разбира се, на класическата салата от раци.

Защо спечели сърцата на нашите сънародници? Ще отговоря на цитат от целия известен филм - евтин, надежден и практичен. Но ако без ирония, заедно с "olivier" и "херинга под коженото палто" рак салата стана постоянен представител на масата ни за Нова година.

Влизайки в историята, ще съобщя, че салата от раци е родена в началото на ХХ век на тихоокеанското крайбрежие на Съединените щати и е наречена салата "Луи". Защо е така? Попитайте американците. Постепенно той печели популярност и се разпространява във всички райони, където раското месо е ежедневна храна, а не нещо екзотично. Неговият най-голям любовник е Енрико Карузо, който обожаваше тази салата и винаги имаше рецепта за подготовката му. В нашата страна се появи в средата на деветдесетте години и в началото беше нещо като екзотично. Е, и разбира се, не беше приготвено от ракообразно месо, а от раци. Както знаете, въпреки името на раците в раци пръчки не е изобщо. Но няма значение. Без раци, той също е добър по свой начин.

Сега класическата салата от раци включва следните съставки:

  • Ракови пръчки.
  • Консервирана царевица.
  • Варени яйца.
  • Майонеза, сол.

Някои домакини добавят ориз, ябълки, китайско зеле, сирене или краставица.

Приготвянето на салата от раци не изисква специални кулинарни умения. Всички мои, които трябва да се вари и котлет.

Не забравяйте, че вкусът на салата зависи от качеството на нарязването на съставките. Обясняваме салатата на вкус с майонеза, не забравяйте да солите. Сложихме я в хладилника за известно време. Всичко, нашата салата е готова.

Всеки има приятен апетит!


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Morse от замразени боровинки: как да готвя рецепта

Пикантни вафли с ягоди и сметана

Вкусна и обилна закуска

Просо каша с тиква в multivark

Тогава да замените маскарпоне в тирамису или рецептата за домашно приготвено маскарпоне

Как да си направим сладолед у дома - рецепта за сладолед от зелен чай

Какво може да се направи от ягоди?

Кафе сладолед parfait

Как да си направим мереню у дома - рецепта за кейк с ядки във фурната

Как да готвя пица в многомерен Redmond (Redmond)

Рецепта за плодов десерт с кисело мляко Фантазия

Как да направите сладкиши с крем

И вие знаете, кафе със сладолед, тъй като те се наричат ​​или рецепта за кафе-glas (glasse)

Сладоледен пломбир у дома


Имате хубава чаша кафе!

yanqex.com

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.