основен Спомагателни рецепти Такава различна и вкусна пица: оригинални рецепти

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Такава различна и вкусна пица: оригинални рецепти

11/04/2016 21:33

Пицца в Италии Поръчайте пица у дома в наши дни не е трудно. За да изберете най-добрата онлайн пицария, трябва да знаете някои характеристики на качествено ястие, приготвено по италиански традиции. Можете да разпознаете това лечение според следните критерии:

  • Тортата трябва да бъде мека - не изгорени или препечени храни;
  • тестото е толкова меко и въздушно, че е лесно да се търкаля, без риск от разкъсване;
  • тортата е непременно тънка - това е само основата за съставките, освен това мазнините добавят калорична стойност към чинията;
  • вие също трябва да усетите вкуса на всички компоненти;
  • се използват средно около 1.5 cm пълнежи.

Това са малки тънкости, които позволяват незабавно отрязване на ресторанти, които не отговарят на технологията за готвене.

Пица с вкус на тестени изделия или салата

Класическите рецепти са известни и обичани от всички, но винаги искате да опитате нещо ново. Толкова много готвачи комбинират италиански торти и други популярни ястия. Така се появи невероятно леката пица "Цезар". Обикновено на торта поставете сос от сирене, пилешко филе, листа от салата и моцарела. Пармезан и бекон също могат да бъдат намерени на тортата.

Ако не можете да живеете без тестени изделия, опитайте основните съставки на "Carbonara" на тънък тест. Деликатната комбинация от яйчен жълтък, бекон, сирене и сос ще задоволи дори капризните гастрономи.

Съществуват и по-смели възможности за приготвяне на пица. Например "A la Khachapuri", когато моцарела е заменена със сирене Suluguni и Adyghe. Тази рецепта ще се хареса на вегетарианците, защото месото не се използва, а само яйце, кориандър, магданоз и зелен лук.

Също така можете да поръчате доставка на десерти пица в къща, която използва сладък пълнеж и сирене. Изненадващо необичайната и дръзка комбинация от продукти се използва за първи път в консервативната Италия.

Затворена пица - най-вкусната вътрешност

Calzone е доста необичайно ястие за нас, но италианците много харесват тази възможност за пица. И служи като лека закуска за основното ястие. Тази рецепта има само две функции:

  • външно деликатесът изглежда като плоска торта със защита;
  • пълнежът е в тестото.

Много често калцонът се приготвя без месо, но само със сирене и домати. Но по-интересна рецепта със сьомга, моцарела и изискан сос. Някои готвачи, поставени в месо, гъби, suluguni и много други съставки. Приятни гастрономически експерименти.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Как да готвя торбичка или класическа рецепта за салата от месо

Рецепта за пица във фурната с наденица и сирене у дома

Деликатно телешко задушено в сос от кафе

Оригиналната рецепта за агнешко готвене с добавка на кафе

Рецепта за готвене на пиле в сос от кафе в израелски стил

Кафе сладолед parfait

Интересен предястие за празничната трапеза или руските царе

Еклари със сметана за кафе


Имате хубава чаша кафе!

yanqex.com

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.