основен Студено кафе Замразено кафе

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Замразено кафе

Съставките
за 1 сервиране:
1 чаена лъжичка прясно смляно кафе,
1,5 чаена лъжичка захар,
80 ml вода.


Как да готвя:

През горещите летни дни замразеното кафе не може да бъде заменено за освежаване и насърчаване. Ето няколко начина да го подготвите:

1 начин:

  1. и разлить в чашки, в которые предварительно положить кусочки колотого льда, и поставить в холодильник. Кук обикновено кафе и се изсипва в чаши, в които преди това пуснати парченца от натрошен лед, и поставени в хладилника.
  2. Сервирайте, когато напитката е покрита с лед.


2 път:

  1. разлить в формочки для льда, поставить в холодильник и заморозить. Готови ли сте да излеете кафе в ледени форми, поставете в хладилника и замразете.
  2. След това, след като извадите калъпите, поставете замразеното кафе в подходящ съд, налейте студено кафе и сервирайте.


Сервира се Замразено кафе се препоръчва в еспресо чаши .


Изпратете ни вашата версия на рецептата за замразено кафе Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

Прочетете още:

"Начини за приготвяне на кафе"  

"Съдове за приготвяне на кафе"

"Latte Art"

"Речник"

Назад към рецепти "Студено кафе"


Имате хубава чаша кафе!

yanqex.com

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.