основен Студено кафе Коктейл Зимна Череша

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Коктейл Зимна Череша

Съставките
за 1 сервиране:
1 супена лъжица. лъжица фино кафе, можете да използвате ароматизирано кафе "Cherry",
20 ml сиреп от череша,
15 ml бадемов сироп,
100 ml мляко,
70 гр. сладолед,
коктейл череша,
сметана.

Как да подготвим коктейл Зимна череша:

  1. или черный кофе . За да се подготви коктейл зимна череша готвач класически еспресо или черно кафе .
  2. Смесете сметана, мляко, готово кафе и сиропи в миксер.
  3. Разбийте всички съставки, докато изгладят и се изсипят в чаша.
  4. Готов коктейл гарнитура със сметана, черешов сироп и череша.


Коктейл Зимна череша се препоръчва в стъкло с високо качество .

Може би, когато опитате този коктейл, помнете едноименния игрален филм на Игор Маслеников, който бе пуснат през 1985. Историята, разказана във филма, е релевантна в наши дни. ( Елена Сафонова ) одна воспитывает маленького сына. Млада интелигентна жена ( Елена Сафонова ) само поражда млад син. ( Виталий Соломин ) женат и не решается оставить семью. Тя обича и е обичана, но избраната ( Виталий Соломин ) е женена и не смее да напусне семейството. Неочаквано един нов познат влиза в живота на героинята: красив, внимателен, уважаван. Так почему же молодая, красивая и привлекательная женщина не может сбросить с себя оковы и цепи, которыми опутал её возлюбленный? Но не можеш да си наредиш сърцето ... Защо млада, красива и привлекателна жена не може да изхвърли веригите и веригите, които любимата й се е заплела?

и Сергей Шакуров . Интересното е, че основните роли във филма " Зима Чери" първоначално бяха одобрени от други актьори: Наталия Андрейченко и Сергей Шакуров . Но обстоятелствата разраснаха, че Наталия трябваше да напусне в последния момент, а Сергей отказа в самото начало на заснемането. Ролята на главния герой бе пренаписана специално за Елена Сафонова. у режиссера Игоря Масленникова. Вадим се играе от Виталий Соломин, който преди това отдавна е бил застрелян в поредицата от филми от приключенията на Шерлок Холмс и д-р Уотсън , режисиран от Игор Мазлеников. Но в една сцена, където Вадим и Олга целуват за риболов, зрителят ще види краката на Сергей Шакуров.

Изпратете ни версията на рецептата за коктейла от зимата Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите или пишете в коментарите.

Назад към рецепти "Студено кафе"

Прочетете още:

Коктейл от кафе с кола и водка

Настървено вино с кафе вкъщи

Mokachino - слой коктейл с кафе и горещ шоколад

Коктейл Бъмбъл

Коктейл Мираж

Коктейл Фидел

Кокала Кола

Коктейл Зимна Череша

Коктейл от шоколад

Коктейл на кафе пиратска мечта

Кафе коктейл Nomad

Milkshake с кафе


Имате хубава чаша кафе!

yanqex.com

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.