Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Кафе Порто

съставки
за 2 порции:
200 гр. силно черно кафе (охладено),
60 g. бяло пристанище,
2 супени лъжици. Лъжици захар,
1/2 ч. Л. Сребърен портокалов пилинг,
2 щипки от канела от земята.Как да готвя:

  1. смешайте с сахаром, портвейном, цедрой, корицей и взбейте миксером на большой скорости. За да направите Порто кафе, нарязайте кафе със захар, порт, жар, канела и разбъркайте миксера с висока скорост.
  2. Налейте кафе в охладени стъкла.

За да сервирате Порто кафе се препоръчва в чаша ураган . Перфектният край на обявения обяд може да служи като кафе на Порто . Менюто може да включва салата от слънчоглед, рецепта, която може да се намери в интернет, кюфтета в Киев и шоколадовите кексчета, като опция.

Изпратете ни вашата версия на рецептата за кафе на Порто Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, за да го видите, трябва да ползвате Джава Скрипт

Прочетете още:

"Начини за приготвяне на кафе"  

"Съдове за сервиране на кафе"

"Latte Art"

"Речник"

Назад към рецепти "Студено кафе"


Имате хубава чаша кафе!

yanqex.com

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.