основен Студено кафе Кафе Серенада

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Кафе Серенада

Състав за серенада
За 4 порции:

100-125 гр. земята, добре пържено кафе,
1/2 литър вряща вода,
захар по желание,
сметана.

Как да готвя:

  1. : для этого в турку налейте воду и доведите до кипения. За да направите кафе на Серенада , е необходимо да заварявате кафе на турски език : за това наляйте вода в турчината и го заври. Свалете от топлина, добавете смляно кафе и захар на вкус. Поставете върху огъня и веднага след като капачката за кафе започне да се издига, отстранете от огъня. След известно време, секунди 30, пуснете тука отново на пожар и повторете процедурата.
  2. Налейте кафе върху чашите, добавете сметаната.
  3. Така приготвеното кафе е много силно, затова е необходимо да му се достави вода.

Сервадната сервира се препоръчва в айерско стъкло . Да се ​​пеят от вашите серенади, любимите - винаги да са във форма. Следвайте златните правила за хранене и упражнения, използвайте съвети за тези, които искат да ускорят метаболизма в тялото и да отслабнете, да пият зелено кафе за отслабване - не само вкусна, но и здравословна напитка! хоть и выше чем на обжаренный, но помогает бороться с лишним весом и прекрасно выглядеть без изнуряющих диет и тренировок. Цената на зеленото кафе, въпреки че е по-висока от пърженото, но помага да се бори с наднорменото тегло и да изглежда страхотно без изтощаващ диети и тренировка.

Изпратете ни вашата версия на рецептата за кафе на Serenade Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, за да го видите, трябва да ползвате Джава Скрипт

Назад към рецепти "Студено кафе"

Прочетете още:

Кафе с канела и мляко

Кафе Объркани

Шоколадово кафе в стил "торин"

Кафе с ром, ром и лимон

Кафява сочена с крушови или ябълкови сокове

Домашна тирамису торта с шоколад

Торта Tiramisu - класическа рецепта за готвене у дома

Нокторни торта със сини сливи и ядки

Латински лате на италиански език

Мобилно кафе-сладкарница или кафе на колела с очите на кафеварките

Оригиналната рецепта за агнешко готвене с добавка на кафе

Как да накараме тархун да пие вкъщи


Имате хубава чаша кафе!

yanqex.com

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.