основен Студено кафе Кафе с минерална вода

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Кафе с минерална вода

Състав за приготвяне на кафе с минерална вода
за 2 порции:

2 супени лъжици фино кафе,
1 чаша мляко,
1 чаша минерална вода (без газ),
захар на вкус.

Как да готвя:

  1. За да направите кафе с минерална вода, варете кафе на турски език. За да направите това, изсипете смляното кафе в турка с вода и сложете бавен огън. Веднага щом пяната започне да се издига, извадете турчин от огъня, не позволявайте да се кипне. Кафето е готово, но ако ти харесваш по-силно, тури турчина обратно в огъня и отново го занесе.
  2. Налейте кафе върху чашите и добавете горещото мляко в съотношение 1: 1.
  3. Охладете кафе с мляко.
  4. Добавете същото количество минерална вода без газ.


Сервирайте кафе с минерална вода, препоръчана в големи чаши за кафе . Минералната вода може да бъде заменена с портокалов сок. Ефектът ще бъде същият. За да направите кафе, използвайте бутилирана вода. Вкусът на вода от различни източници и кладенци може да бъде много различен. Изберете вода за вашия вкус и подгответе кафе на него.

Изпратете ни вашата версия на рецептата за кафе с минерална вода Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

Назад към рецепти "Студено кафе"

Прочетете още:

Бананови шоколадови гладки за двама

Студено кафе с касис

Сладко-сладко кафе Trish

Кафе с канела и мляко

Кафе Объркани

Шоколадово кафе в стил торин

Кафе с ром, ром и лимон

Кафява сочена с крушови или ябълкови сокове


Имате хубава чаша кафе!

yanqex.com

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.