основен Студено кафе Ледено кафе със сметана

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Ледено кафе със сметана

Айс-кофе со сливками съставки:
силно и възможно най-тъмно кафе,
кубчета лед,
сметана
захар на вкус.
Как да готвя:

  1. и сверху разложить горками сливки. За да приготвите лед-кафе с крем, е необходимо да напълните дълбоките и дълбоки вази с кубчета лед, налейте достатъчно кафе и разстилайте крема върху слайдовете.
  2. Ако желаете, подсладете кафето или сметаната, но в никакъв случай не и двете.Сервирайте Eis-coffee със сметана се препоръчва в магазина на Маргарита . Веднъж в едно кафене в Харков опитах лед-кафе, но не със сметана, а със сладолед. Оказа се много приятен крем вкус. Като цяло, когато отивам в кафенета, се опитвам да опитам нещо ново, а след това го готвя у дома, като се отнасям с приятелите си.


Изпратете ни вашата версия на рецептата Eis-coffee с крем Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

"Начини за приготвяне на кафе"  

"Съдове за приготвяне на кафе"

"Latte Art"

"Речник"

Назад към рецепти "Студено кафе"

 

Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Имате хубава чаша кафе!

yanqex.com

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.