Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Кафе Шококино

съставки
На порция:
1 супена лъжица. Лъжица фино кафе,
200 ml студено мляко,
15 g. шоколадов прах.

Как да готвя:

  1. За да приготвите шококино кафе, готвяте в стомна 50 мл горещ шоколад и се налива в чаша.
  2. или черного кофе . Кук 30-40 ml от класически еспресо или черно кафе .
  3. Налейте кафе в чаша горещ шоколад.
  4. Пригответе разпенено мляко и го изсипете в чаша кафе и горещ шоколад. За да получите млечна пяна, можете да използвате кафемашина, френска преса или мляко, както можете да прочетете в тази статия .

. За да сервирате кафе Shokochino се препоръчва в големи чаши за кафе .

И знаете ли, че според учените един шоколадов бар ще ви даде допълнителна година от живота си седмично и ще подмладите тялото. Работата е, че шоколадът съдържа естествени антиоксиданти - кахетини, които защитават клетките на тялото от свободни радикали, предотвратяват развитието на заболявания на сърдечно-съдовата система и злокачествени тумори. Шоколадът спестява в депресия и е отличен "лек" за умора.

Средното годишно потребление на шоколад е 5,5 кг. Търсенето се покачва рязко преди Коледа и Нова година. За празниците сладкарите произвеждат шоколадови фигурки: Дядо Коледа, зайци, зайци, сърца, великденски яйца, монета и др. Използвайки универсална любов към шоколада, тя се използва в интересни маркетингови решения. Фирмите поръчват шоколад с логото на своята фирма и го представят на потенциални клиенти, партньори и служители. Оказва се, че е много стилен и вкусен подарък, който не можете да купите в магазина.

Изпратете ни вашата версия на рецептата за шокопино кафе на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, за да го видите, трябва да ползвате Джава Скрипт или го оставете в коментарите по-долу.

Прочетете още:

Назад към списъка "Рецепти за кафемашини и кафе машини"

Кафе с шоколад и какао

Как да си направим домашно горещ шоколад с кафе

Бял горещ шоколад

Банан-шоколадови гладки за двама

Студено кафе с касис

Сладко-кисело кафе Trish

Кафе с канела и мляко

Кафе Объркани

Шоколадово кафе в стил "торин"

Кафе с ром, ром и лимон

Кафява сочена с крушови или ябълкови сокове

Латински лате на италиански език


Имате хубава чаша кафе!

yanqex.com

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.