основен Черно кафе Как обикновено готвя кафе в турчин - добър съвет

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


14.04.2014 11:12

Как обикновено готвя кафе в турчин - добър съвет

Кофе в джезве Просто не мога да си представя моята сутрин без чаша ароматна освежаваща напитка и вече правя кафе почти автоматично. По отношение на качеството това не се отразява по никакъв начин, винаги е отлично. Имам тайни за кафе, които съм готов да споделя с вас.

Полезни съвети: как да направите правилно кафе в Турция

  1. Първоначално готвя кафе на турски и разбира се от естествени кафе на зърна. Какво е турчин или еврейската еврейка е метална, в класическата версия, меден съд за производство на кафе с дълга дръжка и стеснена врата.
  2. Когато избирам разнообразие от кафе, обикновено спирам на арабика , без да добавям чужди вкусове. Е, както се казва, вкус и цвят ... Обръщам специално внимание на датата на печене, колкото е по-близо до датата на покупка, толкова по-добре. Купувам кафе на зърна и се смила много фино, практически в прах преди себе си. Цели зърна се съхраняват в стъклен буркан с плътно прилягащ капак на тъмно място при стайна температура.
  3. За да смекчите вкуса на дъното на турците хвърлете щипка сол.
  4. Добавям 2 супени лъжици смляно кафе с пързалка за 1 сервиране. Ако пиете кафе със захар, тогава е време да го добавите към вашия вкус.
  5. Аз изсипвам 150 ml студена пречистена вода. Вкусът на водата има силен ефект върху вкуса на напитката. Ето защо, когато готвя кафе, използвам доказана бутилирана вода.
  6. Поставих турчина на бавен огън и чакам търпеливо. Времето идва за основното причастие, земното зърно предава най-ценната напитка, наречена кафе. Виждаме само как се образуват малки мехурчета на повърхността, които формират капачката. Нашата основна задача е да го предпазим от унищожение, т.е. да не се отказваме от джизва. Веднага щом капачката се доближи до най-тясното място на турците, аз я изваждам от огъня. Чакам малко, когато потъва, и повтарям процедурата за кипене още два пъти.
  7. Изсипва прясно приготвено кафе в загрета чаша. Тъй като студена чаша убива дори най-доброто кафе. Можете да го затоплите, като изплакнете с топла вода.

Кафето е готово. По мое мнение нищо трудно. Възможно е да се приготвя кафе в кафемашина или кафемашина, като използвате капсули за кафе, но когато го приготвите в турчин, Вие сами участвате в този магически процес и, също толкова важно, го контролирате.

Можеш ли да ни изпратиш как си приготвяш кафе Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, за да го видите, трябва да ползвате Джава Скрипт или оставете коментар по-долу.

Прочетете още:

Как да направите кафе във френска преса

Кафето на турски е "черно като нощ и сладко като грях", или как да се приготвя кафе на турски език

Как да направите капучино у дома

Рецепти за кафе без преса: Анас Лати

Домашна рецепти за готвене на цвекло

Как да приготвяме кафе с джинджифил - рецепта

Рецепти за приготвяне на кафе

Как да си направим чай във френска преса

Видове зърно кафе

Мока кафе на арабски език

На кого да възложи ремонт на кафе машина Jura, което може да доведе до счупване и как да го избегне


Имате хубава чаша кафе!

yanqex.com

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.