основен Кафе на ... Казаково кафе

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Казаково кафе

съставки
За 4 порции:
250 г силно черно кафе (охладено),
250 грама червено сухо вино,
150 грама водка,
захар.

Как да направите кафе в казашки стил:

  1. смешать с вином, водкой и сахаром. За да направите кафе в казашки стил, е необходимо да смесите охладеното кафе с вино, водка и захар.
  2. Когато сервирате в чаша, поставете кубчета лед, излейте ги с напитката.. Serve Coffee Cossack се препоръчва в големи чаши за кафе .

Същевременно казаското кафе не е традиционно ястие, а за супата от цвекло с половината твърдо сварено яйце и лъжица заквасена сметана. И ако това е също цвекло, приготвено с лъжица или варено месо, а след това като цяло, оближеш пръстите си.


Изпратете ни ваша собствена версия на рецептата на казашки кафе на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, за да го видите, трябва да ползвате Джава Скрипт

Прочетете още:

"Начини за приготвяне на кафе"  

"Съдове за приготвяне на кафе"

"Latte Art"

"Речник"

Обратно към списъка с рецепти "Кафе за ..."


Имате хубава чаша кафе!

yanqex.com

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.