Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Мляко кафе

Съставките
за 4 порции:
2 чаши мляко,
2 чаши готово кафе,
захар - по желание.

Как да готвя:

и молоко, слегка подсластить и подать в горячем виде. За приготвянето на мляко, кафе и мляко трябва да бъдат добре смесени, леко подсладени и сервирани горещо. Тази напитка, в зависимост от вкуса, може да се приготви от 3 чаши кафе и 1 чаша мляко.

Сервирайте мляко кафе препоръчано в чаши с капучино .

Радвайки се на мляко кафе в къщата си, се грижи за системата за сигурност. Тъй като не разполагате със собствен обект за сигурност за повечето собственици, препоръчително е да използвате видеонаблюдение за вилата, което ще намали риска от незаконни действия и ще им позволи да бъдат открити на ранен етап.

Изпратете ни вашата версия на рецептата за мляко Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

Прочетете още:

"Начини за приготвяне на кафе"  

"Съдове за приготвяне на кафе"

"Latte Art"

"Речник"

Назад към списъка с рецепти "Кафе с мляко и млечни продукти"


Имате хубава чаша кафе!

yanqex.com

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.