основен Кафе с мляко и млечни продукти Кафе с кондензирано мляко

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Кафе с кондензирано мляко

съставки
за 5 порции:
40 гр. естествено кафе,
170 гр. цялото кондензирано мляко,
125 g. захар,
955 гр. вода.

Как да направите кафе с кондензирано мляко:

  1. За да приготвите сладко кафе-млечна напитка според нашата рецепта, трябва да кипнете кафе в турска или кафеварка. Как да направите това прочетете в тази статия .
  2. След това е необходимо да прецените кафето от кафето.
  3. добавьте цельное сгущенное молоко и сахар, если молоко не сладкое. В напрегнато черно кафе добавете пълномаслено мляко и захар, ако млякото не е сладко.
  4. Разбъркайте и доведейте до кипене, незабавно отстранете от топлина.


Сервирайте кафе с кондензирано мляко, което се препоръчва в големи чаши за кафе .

Кондензираното мляко е популярен млечен продукт, който се използва както от професионални сладкари, така и от обикновени потребители. Купувайте масло на едро, както и кондензирано мляко е по-евтино. И знаете ли как да го избирате без добавки и растителни мазнини? Първо, внимателно проверете етикета и намерите иконата за автентичност на продукта - GOST. Ако кондензираното мляко е произведено съгласно TO, тогава производителят използва собствената си рецепта.

Съгласно GOST R 53436 - 2009 масленото съдържание на сметаната, кондензирано със захар, е не по-малко от 19%, масленото съдържание на цялото кондензирано мляко със захар е точно 8,5%, в кондензираното обезмаслено мляко със захар, съдържанието на мазнини не надвишава 1%.

Така че, според GOST, съставът на кондензирано мляко и сметана включва само сурово краве мляко или сметана, както и захар, питейна вода. Като антиоксидант се използва само аскорбинова киселина, като стабилизатори, някои производни на натрий или калий. И това е всичко! Не трябва да има растителни мазнини, подсладители и консерванти!

Ако опаковката съдържа следните съставки: палмово масло, пектин, нишесте, суроватка на прах, заместител на млечна мазнина, синтетични багрила и т.н., кондензираното мляко не отговаря на стандартите за качество, а не е "реално кондензирано мляко". Този продукт е само дистанционно подобен на вкус към кондензирано мляко.

Ако имате нужда от заквасена сметана, тогава ще бъде полезно да обърнете внимание и на състава.

Изпратете ни вашата версия на рецептата Кафе с кондензирано мляко на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, за да го видите, трябва да ползвате Джава Скрипт

Назад към списъка с рецепти "Кафе с мляко и млечни продукти"


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Студено кафе с кондензирано мляко, рецепта и калорично съдържание

Калорично съдържание на кафе: с мляко, със захар, без захар и мляко

Западно индийско кафе

Рецепта за кафе с топла кафе

Как да си направим сладолед у дома - рецепта за сладолед от зелен чай

Сладки ролки с плодове и палачинки вкъщи

Свийте с орехи и мед

Еклари със сметана за кафе

Как да си направим мереню у дома - рецепта за кюфтета с ядки във фурната

Кафе Shmeleff с лимонена трева китайски и боровинки

Рецепта за плодов десерт с кисело мляко Фантазия

Изкусен десерт с желатин и плодове Tropic

 

Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Имате хубава чаша кафе!

yanqex.com

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.