основен Кафе с мляко и млечни продукти Как да направите капучино вкъщи

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Как да направите капучино вкъщи

Как сделать капучино в домашних условиях Състав за 1 капучино:
2 ч. Л. Смляно кафе,
150 ml мляко или сметана,
40 ml вода,
1 чаена лъжичка шоколад или канела,
захар на вкус.

Как да направите капучино вкъщи

  1. За да направите капучино у дома, според нашата рецепта, изсипете смляно кафе в турчин, напълнете го с вода и го поставете на малък огън. Не пропускайте момента, когато кафявата пяна започва да се издига и извадете турчин от огъня. След като спуснете пяната, пуснете пуйка и я извадете отново. Ако харесвате по-силно кафе, повторете процедурата още няколко пъти, но не я оставете да заври. Разбира се, можете да приготвите еспресо в кафемашина или да кипнете в капсула.
  2. Мляко пяна за cappuccino у дома може да се подготви по няколко начина, изберете себе си:
  • Във френската преса . Довеждайте млякото до кипене. Изсипете във френската преса и камшик, като бързо повдигате и спускате буталото. Ако обемът на фрезата е малък, млякото трябва да бъде удряно на две стъпки.
  • С миксер или смесител. В малка тенджера, изсипете млякото или сметаната и поставете на средна топлина. Млякото започна да се нагрява, можете да започнете да биете. Вземете миксер или смесител, внимавайте, спреят може да е горещ. Не натискайте уреда на дъното, за да не се топи. Появата на големи мехурчета на повърхността на млякото сигнализира за бързата наличност на пяна. След като ги изчезнат, изключете печката, миксера (смесителя) и комбинирайте кафе с млечна пяна.
  • Използване на капучино , ако има такова . Прочетете инструкциите на вашата кафе машина.

3. Изсипете кафето в загрята чаша капучино , нагоре с лъжица млечна пяна.
4. Поръсете канела или настърган шоколад на върха, добавете захар на вкус. Истинското cappuccino ще запази захарта и канелата на своята пяна.

Подготовката на правилното капучино у дома не е лесна задача. Нашият съвет е да приготвим една чаша и да не се разстроим, ако не се получи за първи път.

Изпратете ни вашата версия на рецептата за капучино Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

Назад към списъка с рецепти "Кафе с мляко и млечни продукти"

Прочетете още:

И знаете, кафе със сладолед, както се нарича или рецепта кафе-glasse (стъкло)

Как да си направим домашен горещ шоколад с кафе

Сладко-сладко кафе Trish

Кафе с канела и мляко

Кафе Объркани

Шоколадово кафе в стил торин

Кафе с ром, ром и лимон

Кафява сочена с крушови или ябълкови сокове

Рецепти от кафе без преса: Анас Лати

Кафе Йемен с джинджифил

Ирландско кафе

Кафе удар

Кафе сладолед parfait

Как да приготвяме кафе с джинджифил - рецепта

Кафе "домашно питие"


Имате хубава чаша кафе!

yanqex.com

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.