основен Кафе с мляко и млечни продукти Как да пене мляко за капучино кафе у дома, ако няма машина за еспресо с капуцин

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Как да пене мляко за капучино кафе у дома, ако няма машина за еспресо с капуцин

Нарисованная веточка на кофе Чертежи на млечна пяна в чаша кафе се възхищават и подтикват да създадат подобен шедьовър у дома. В баровете и кафенетата млякото се разпенва с помощта на парогенератор (кафемашина) на кафемашина и какво ще стане, ако нямате такова технологично чудо? Оказва се, че има няколко начина да се пене мляко за кафе капучино. Искаме да ви разкажем за тях.

Но първо нека поговорим за млякото. Той трябва да е достатъчно дебел, по-добре е дори да го смените със сметана. Водното мляко ще бъде много трудно да се превърне в пяна за поливане.

Средства за пенливо мляко за кафе капучино

  • Ръчно капучино е първият помощник, когато разбива млякото Ручной вспениватель молока для капучино

Ръчен капучьор е домакински уред, състоящ се от малка корола и дръжка, в която батериите са скрити. По принцип на действие тя прилича на смесител. Преди разбиването на млякото, то трябва да се загрее до температура 60 ° С, след което се изсипва в контейнер 3 пъти обема на течността, тъй като млякото, когато се преобразува в пяна, ще се увеличи. Спазвайте предпазните мерки, леко наклонете купата, спуснете короната на горната част на капака в горещо мляко и започнете процеса на раздробяване. Пяната с желаната консистенция се образува доста бързо, за около минута или две. Обърнете внимание на тази финес: Капучето трябва първо да се изключи и след това да се отстрани от пяната, в противен случай можете да поръсите половината от кухнята с мляко. Друго предимство на ръчния капуцин е автономността на работата му, благодарение на батериите, те могат да се използват в маршируващи условия.

  • Вторият асистент, както вероятно си предположил - смесител Миксер с венчиками

Миксерът има за цел да разбърква и смесва, така че защо да не го използвате, когато правите капучино. Особеността на препарата е, че млякото (100 ml) се излива в емайлирани ястия, слага се на бавен огън и започва да се бие заедно с нагряването. Просто не надвишавайте температурата от 70 ° C. Помнете мерките за безопасност. При получаване на млякото пяна с необходимата консистенция, изключете миксера и само след това свалете короната.

  • Френската преса - неочаквано решение Во френч-пресс используют для вспенивания молока

Френската преса традиционно се използва за варене на кафе или чай, но също така е подходяща за подготовка на мляко за капучино. Загрява се млякото до 70 ° C в колбата по такъв начин, че пресата на кожуха се напълва до 1/3. След това преместете буталото нагоре и надолу за около 45-60 секунди, продължете внимателно, намалете пресата стриктно под ъгъл от 90 °, в противен случай стъклената крушка може да се счупи. На повърхността на пяната се образуват големи мехурчета - не е страшно, просто обърнете френското кафече по часовниковата стрелка и внимателно почукайте 2-3 пъти върху масата.

Млякото пяна е готово, но не се колебайте, е много нежно, поставете го веднага върху кафето. Домашното кафе може да се приготви по много начини:

Капучино с пеной

Ако пяната млечна пяна не работи, не се притеснявайте, добавете няколко лъжици сладолед към горещо кафе. Той бързо се топи и върху повърхността се образува пяна с фини мехурчета. Бон апетит!

Ще ви бъдем благодарни, ако споделяте с приятелите си начините за създаване на пяна за мляко за капучино.

Майсторски класове: как да нарисувате кафе

Латте-арт: сердце на капучино Латте-арт: цветок на кофе-латте Латте-арт: Тадж-Махал на капучиноКофе с елкой


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Как да направите капучино вкъщи

Как да нарисуваме сърце на капучино

Как да нарисуваме цвете на кафе лате

Как да нарисуваме Тадж Махал на Капучино

Как да нарисувате коледно дърво в чаша кафе

Обем лате изкуство Kazuki Yamamoto (Kazuki Yamamoto) или очарователни животни за кафе - специален вид изкуство

И вие знаете, кафе със сладолед, както се нарича или рецепта кафе-glasse (стъкло)

Как да си направим домашен горещ шоколад с кафе

Сладко-сладко кафе Trish

Кафе с канела и мляко

Кафе Объркани


Имате хубава чаша кафе!

yanqex.com

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето им и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.