основен Кафе с алкохол Кафе Наполеон

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Кафе Наполеон

Съставките
за 2 порции:
6 часа лъжици черно смляно кафе,
1 чаша вода,
щипка сол,
малко коняк,
захар - на вкус.Как да готвя:

  1. , процедите его и добавьте чуть-чуть соли. За да накарате кафе Наполеон, гответе кафе на турски , напръскайте го и добавете малко сол.
  2. След това, като се изсипва чашите, добавете към всяка част от коняк и захар.


Сервирайте кафе Napoleon се препоръчва в малки чаши за кафе .

Интересното е, че по времето на Наполеон Карл Фердинанд Греф (1787 - 1840 г.) в текста "Ринопластик" въведе през 1818 г. термина "пластична хирургия". Той също така се опита да премахне моралната стигма, свързана с възстановяването на носа, като постави тази процедура името - ринопластика, за да я направи по-близка до други хирургични процедури. Съвременните пластични хирурзи разследват потенциала и възможностите в технологиите за клониране като метод за подмладяване на тялото и изучават растежа на детето в утробата, където се излекуват всички белези и неточности в външната кожа на бъдещото бебе.


Изпратете ни вашата версия на рецептата за кафе на Наполеон Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

Назад към списъка с рецепти "Кафе с алкохол"

Прочетете още:

"Какъв алкохол се добавя към кафе"

"Начини за приготвяне на кафе"  

"Съдове за приготвяне на кафе"

"Latte Art"

"Речник"


Имате хубава чаша кафе!

yanqex.com

 

 ИЗПЪЛНИТЕЛНА УПОТРЕБА 
АЛКОХОЛЪТ Е ВРЕДЕН
ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ!
 

 Моля, обърнете внимание! 
Страницата не е предназначена
за гледане от хора
под 18-годишна възраст!

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.