основен Кафе с плодове Кафе с портокалов сок

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Кафе с портокалов сок

Съставките
за 2 порции:
300 гр. силно черно кафе (охладено),
50 гр. портокалов сок,
захар.Как да готвя:

  1. смешайте с соком, добавьте по вкусу сахар. За да направите кафе с портокалов сок, разбъркайте охладеното кафе със сока, добавете захар на вкус.
  2. Сервирайте напитката охладена.
Сервирайте кафе с портокалов сок, който се препоръчва в големи чаши за кафе . Както всички десерти, кафе с плодове създава уникално празнично настроение. И какви десерти не съществуват в кулинарния свят! Някои от най-колоритните са плодовите салати. Рецепти за салати включват ярка палитра от плодове и плодове с голямо разнообразие от цветове и нюанси. Всеки от тях е уникален по свой собствен начин, всеки от които има свой собствен уникален вкус, изящен аромат и вкус. Не е нищо, че плодовите салати се считат за празнично ястие.

Изпратете ни вашата версия на рецептата за кафе с портокалов сок Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

Прочетете още:

"Начини за приготвяне на кафе"  

"Съдове за приготвяне на кафе"

"Latte Art"

"Речник"

Назад към списъка с рецепти "Кафе с плодове"


Имате хубава чаша кафе!

yanqex.com

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.