Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Лаха пият

Съставките
за 2 порции:
6 часа лъжици конфитюр от облаци,
2 супени лъжици. лъжици пастьоризирано мляко,
1 чаша неподсладено силно черно кафе.


Как да готвя:

  1. За да направите Lahta Drink, трябва да поставите в чашата сладко бонбонче .
  2. Изсипете млякото.
  3. . Разбъркайте и добавете силно черно кафе .
  4. Сервирайте напитката добре охладена.

Jam от облак може да се приготви с помощта на пресни или замразени плодове. Пресни плодове могат да бъдат скъпи, особено ако те не са сезон. Ето защо, можете да използвате замразени плодове облаци, които се продават през цялата година и струват много по-малко. Замразените плодове, плодовете и зеленчуците са отличен източник на витамини и микроелементи. Замразени броколи, например, богати на витамин С, фолиева киселина, калий, бета-каротин и фибри в броколите, има антиоксиданти и други вещества, които намаляват риска от сърдечно-съдови и ракови заболявания. Замразените зеленчуци, плодовете, плодовете и гъбите са отлична възможност да получавате необходимите витамини, когато имаме нужда от тях.


Serve Lakhta Drink препоръчва в чаша ураган .


Изпратете ни вашата версия на рецептата Lahta Drink Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

Прочетете още:

"Начини за приготвяне на кафе"  

"Съдове за приготвяне на кафе"

"Latte Art"

"Речник"

Назад към списъка с рецепти "Кафе с плодове"


Имате хубава чаша кафе!

yanqex.com

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.