основен Кафе с подправки Капучино с канела

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Капучино с канела

Как украсить капучино Съставките
за 1 сервиране:
1 супена лъжица. лъжица фино кафе,
120 ml студено мляко,
5 g. канела.


Как да готвя:

  1. или черного кофе , и перелейте в чашку для капучино. За готвене Капучино с канела, готва се 30-40 ml класическо еспресо или черно кафе и се налива в чаша за капучино. Поръсете кафе с канела.
  2. Пригответе пяната. За да получите мляко от пяна, можете да използвате кафемашина, френска преса или клечка за мляко (вижте "Приготвяне на мляко от пяна" ).
  3. Изсипете млякото в кафето, както следва: първо насочете поток мляко в центъра на дъното на чашата. След това леко образуват малък кръг мляко в млякото. Когато чашата е почти пълна, вдигнете каната и изрежете кръг с малко количество мляко около диаметъра.
  4. Украсете варени Капучино с канелени шоколадови чипове или използвайте хранителни продукти, предназначени специално за декорация.


Сервиране Капучино с канела се препоръчва в чаши с капучино .

Изпратете ни вашата версия на рецептата Капучино с канела Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

"Какви подправки се добавят към кафето"

"Начини за приготвяне на кафе"

"Съдове за приготвяне на кафе"

"Latte Art"

"Речник"

Назад към списъка с рецепти "Кафе с подправки"

 

Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Имате хубава чаша кафе!

yanqex.com

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.