основен Всичко за чай Какво да се даде на любовник на чай

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Какво да се даде на любовник на чай

03/22/2015 19:25

Акссесуары для приготовления чая Вече говорихме за това как да се хареса един кифла кафе и какъв подарък любител на кафе би искал . Но някой предпочита чай. Днес искаме да споделим с вас идеи за подаръци за тези хора.

  • Първото нещо, което идва на ум, е добър чай .
  • За добър чай, ще бъде подходящо да се даде малка "маршируваща" услуга за чай . В този случай, разбира се, трябва да вземете предвид възрастта и естеството на адресата. Бъдете готови да покажете и да кажете на триковете, че притежавате услугата, ще ви се наложи лично. Твърде зает, както и възрастен човек, родители, баби и дядовци, той ще бъде ненужно. Но чаша-бира с филтър от всякакъв дизайн е идеална. Такъв сувенир ще позволи правилно приготвяне на добър чай с "офис методи".
  • Ако надареният предпочита Puer Puer, тогава имайте предвид, че един добър пуер диск, както и един крал, отлично прави антураж.

Първо, това е нож - малък нож - оформен нож, предназначен да изреже диска в хоризонтални слоеве, без да нарушава целостта на листата. Може да се използва като обикновен офис нож за отваряне на писма.

На второ място, кутията за съхранение, тъй като палачинката неизбежно ще се разпадне, хартиената опаковка може да стане безполезна. Красива кутия от твърд картон или кутия от глина ще се побере перфектно.

На трето място - пуер . Такъв аксесоар е подходящ, ако Puer се дарява не за консумация, а за съхранение и събиране. Става въпрос за пурари на възраст над 10 години, от тази възраст има смисъл да държи палачинката до по-добри времена, тъй като узряването на пуер не спира. С възрастта този чай става по-интересен както от гледна точка на вкус и вкус, така и от гледна точка на цената.

  • Оборудването за церемонията не е евтино, така че ако вашият близък приятел не знае нищо за церемонията по чай, има смисъл да го поканите на чайна церемония . Ако такива се провеждат във вашия град - това е добра възможност да прекарате една романтична и необичайна вечер. Съвпаденият майсторски клас също ще стигне до точката - бавното и последователно действие има ефект на медитация, в която ще участвате заедно, на равна нога.
  • Една отделна история е да се даде чай на любовник кафе. Разбира се, проектът е рискован, но ако доставката на пакет от силно печен чай "Голямата червена роба" ("Да Хонг Пао") придружава Съвета, за да редува този сорт с любимото ви кафе, в китайски "nongxiang" или "nunxiang" факта, че подаръкът е като. За стимулиращ ефект сортът няма да даде път на силно кафе, а богат аромат ще даде познати бележки. Особено такъв подарък ще бъде подходящ за някой, който използва кафемашина за капсули. Капсулите винаги свършват в такова лошо време ... Има изход! Съхранявайте силни чаени или празни капсули за кафе, които сами можете да напълнете с любимото си напитка.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Чай пиене с вкус. Кои подправки са подходящи в чаша чай

Как да се определи качеството на чая: основни показатели

Как да изберем правилния чай?

Как да изберем чай с добро качество

Най-новото от живота на кафето или невероятните притурки за кафе

Букет кафе или чай - оригинален подарък със собствените си ръце

Къде и как да изберем добър подарък

Календар за темите за кафе

5 мита за чай или какво е млечно олонг, какво ухае Пуран и какво чай Mao Tse Dong любим чай

"Суров" постферентен чай - Shen Puer

Изкуството на пиене на чай на Изток

Перфектният магазин за чай

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.