основен Всичко за чай Горчив чай ​​Кудин - свойства, начин на варене

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Горчив чай ​​Кудин - свойства, начин на варене

05/07/2015 21:23

Чайник и две чашечки с зеленым чаем Нека продължим с историята си за китайския чай и имената му, които са тясно свързани с образите на жените. Вече успяхме да кажем легендата за богинята Гуан-ин , днес ще говорим за домакинята Кудин.

Хостеси: Кудин

Легенда: Всеки знае една дума за три неща, които можете да гледате безкрайно: как водата тече, огън изгаря и друг човек работи. Авторът на тези редове би въвел корекции в него, а именно да замени думата "мъж" с думата "жена". И въобще не заради двойния мъжки шовинизъм, а само заради естетиката. Защото да се разсееш от съзерцаването на страстната работа на жената е почти невъзможно. Това е песен, която много хора съпътстват работата, търсят нещо лесно за себе си; този полет, наблюдаващ, който почти не вижда мълниеносното движение на крилата на молец, е енергията, която бие над ръба и зарежда целия живот. Искам това чудо да продължи толкова дълго, колкото е възможно. И вие трябва да бъдете изключително деликатни, за да не нарушавате нежния въпрос на това действие.

Въплъщение: "Кудин" в приблизителния превод означава "горчива трева". Строго погледнато, това не е чай на всички, тоест не традиционната китайска камелия, а т. Нар. "Holly broadleaf" - хубаво клякало дърво, жител на южните провинции на Китай. Полезни вещества, съдържащи се в листата му, стимулират метаболизма в организма, този чай се използва и като възстановителна за настинка. Ботаническият брат широколистна - Парагвайската целувка - това е суровината за известния ободряващ ефект на партньора. В случай, че кудин поощрява, по-скоро неговият горчив вкус (който ще стане непоносим, ​​ако случайно го излеете със стръмна вряла вода и забравите за около 20 минути!). По време на работа, когато релаксацията е противопоказана, кудинът трябва да е полезен. Изсипете я със стръмна вряла вода през филтър. Опитайте - и ако горчивината не е достатъчна, върнете филтъра на чашата и я оставете да варя малко. След минута можете да опитате отново. И така, докато не почувствате вкуса, който ви харесва.

Продължение: китайски златен чаен крем

Михаил Калачев - Управляващ партньор на китайско-руския чай холдинг


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Легендата за китайския зелен чай Te Guan-yin

"Суров" постферентен чай - Shen Puer

5 мита за чай или какво е млечно оолгонг, какво ухае Пух и какво любим чай Mao Tse Dong

Какво да се даде на любовник на чай

НОВОГОДИТЕЛЕН подарък. Как да избера подходящия тип чай за различни хора

Чай пиене с вкус. Кои подправки са подходящи в чаша чай

Как да се определи качеството на чая: основни показатели

Как да изберем правилния чай?

Букет кафе или чай - оригинален подарък със собствените си ръце

Оригинални подаръци и сувенири с теми за кафе

Комичен хороскоп за кафе или кафе пие хора с различни знаци на зодиака

Чаша кафе ви позволява да спестите в удобна старост

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето им и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.