основен Всичко за чай Чести погрешни схващания за чая Puer

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Чести погрешни схващания за чая Puer

18.08.2016 20:18

Пуер в оберточной бумаге Чаеният храст има уникална способност да извлича много полезни вещества от почвата и след това да им даде инфузия на листата. Но чаят Puer се отличава особено на фона на други напитки, тъй като неговият състав включва цяла гама витамини, както и аминокиселини и микроелементи. Освен това не е трудно да си купите пу-ер. За да направите това, трябва само да направите поръчка на уеб сайта на онлайн магазина. Но мнозина са възпирани от някои грешни грешки, които се разпространяват от хора, които са некомпетентни по този въпрос.

Неправилни мнения

Сред най-често срещаните неправилни гледни точки си струва да се отбележи следното:

  • това не е чай;
  • Необходимо е да се използва само листът в компресирана форма;
  • правилно варете само веднъж.

Puer се произвежда изключително от чай с големи листа Юнан. В допълнение, процесът на нейната обработка е много специфичен, тъй като включва индивидуалната технология. Мнението, че е правилно да се използва само пресован лист също не е вярно, тъй като качеството му не зависи от начина на опаковане. Основното изискване за напитка е използването на правилната производствена технология. Всъщност, Puer tea може да се продава под всякаква форма.

Също така си струва да се запомни, че първото приготвяне на тази напитка не се пие. Чайният лист се изплаква с вряща вода и тази вода се слива, което се дължи преди всичко на спецификата на производството на този продукт. Тъй като периодът на съхранението му не е ограничен, тогава преди пиене на чай е необходимо да се почисти листата от прах. Той може да се приготвя многократно, докато ароматът и вкусът изчезнат. Във всеки случай, напитката ще остави само най-приятните впечатления.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Легендата за китайския зелен чай Te Guan-yin

Китайски чай Puer: черен (shu) и зелен (шен)

Горчив чай ​​Кудин - свойства, начин на варене

Китайски чай Златни вежди

"Суров" постферентен чай - Shen Puer

5 мита за чай или какво е млечно олонг, какво ухае Пуран и какво чай Mao Tse Dong любим чай

НОВОГОДИШЕН подарък. Как да избера подходящия тип чай за различни хора

Чай пиене с вкус. Кои подправки са подходящи в чаша чай

Как да се определи качеството на чая: основни показатели

Как да изберем правилния чай?

Букет кафе или чай - оригинален подарък със собствените си ръце

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.