основен Съдове и техника

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Характеристики и предимства на инфузиите от рожкови

Две чашечки кофе в кофемашине Целта на кафе машината е бързото приготвяне на кафе напитки от натурални натрошени зърна с помощта на пара под високо налягане. Този начин на готвене е измислен от италианците, които му дадоха звуково и явно име за "еспресо", което всъщност означава "бързо". Традиционните филтърни клетки за кафе на прах в този тип кафе машини се заменят със специални рога, изработени от метал или пластмаса. Непосредствено преди приготвянето, приготвеният кафеен прах се излива в рога и внимателно се уплътнява. Интересно е, че някои домашни любители на кафе тълкуват термина "еспресо" , тъй като присъствието в технологията на приготвяне на напитката е именно процедурата "натискане".

Поради факта, че водната пара преминава през прахообразното устройство и филтъра с малки клетки под много високо налягане, кафеът освобождава максималния обем ароматни вещества. За да се запази оригиналната миризма, готовата напитка се излива, обикновено в леко загрети чаши. В същото време най-добрият вкус на "еспресо" се постига, ако чашата се затопли до температура 40 градуса.

Почти всички производители на кафе на кафе са оборудвани с тръби за направляване на пара или специални дюзи за приготвяне на "капучино" - напитка за кафе с млечна пяна. За да получите млечна пяна, достатъчно е да замените чаша мляко под дюзата, от което излиза горещата пара и натиснете желания бутон.

Трябва да се отбележи, че качеството на напитката, направено с кафеварка за кафе, зависи не само от вида и степента на смилане на кафените зърна , но и от материала, от който се произвежда рогът, както и от способността правилно да се уплътнява прахът. В случай, че кафето на прах е уплътнено твърде плътно или не достатъчно плътно, вкусовите качества на напитката ще пострадат справедливо. Възможно е само да се компресира праха с пистал, чиито размери съвпадат точно с размера на клаксона. В този случай, материалът на самия пестик, качеството на напитката не се отразява.

Що се отнася до материала на рогата, металното кафе се затопля перфектно, което води до напитка от дясната дебелина с богат вкус и буйна пяна. Когато използвате пластмасов рог, напитката се оказва леко недостатъчна и изглежда малко водна. Тя има светло оцветена пяна и кисел вкус, която се появява, дори когато се използва кафе от прах от най-скъпите сортове.

Говорейки за предимствата на кафеварките за кафе, не можем да кажем няколко думи за тяхната оперативна безопасност. На контролния панел на всяко модерно устройство от този тип има задължителни индикатори за мрежово свързване, нивото на водата и температурата на кафето. Ако водата в резервоара за кафе машина не е налице, устройството за безопасност няма да позволи включването на устройството. Когато температурата на водата достигне зададеното ниво, допълнителното отопление спира в автоматичен режим и лампата за управление изгасва. Когато водата се прегрее, кафеварката се изключва автоматично. За да се гарантира, че налягането на водните пари не достига опасни граници, производителите на картофи са оборудвани със специален клапан, който е проектиран да освобождава свръхналягане. По този начин може да се заключи, че производителите на кафе на рога са не само много удобни за работа, но и абсолютно безопасни.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Кафе "по друг начин"

Как да изберем оборудването за кафене

Кафе-обиколки или страна на кафе и карнавални чака пътници - любители на кафе

Какво означава думата "coffeeklatsch" и как се превежда от английски

Бактерилотетна парти преди сватбата за чаша кафе

Необичайни млекари и сметана - великолепни декорации за кухнята, погледнете снимката

Кафе удар

Кафето в леглото - най-добрата традиция на романтиците

Robusta: характеристики на култивация и вкус

Ирландско кафе

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статиите, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето им и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.