основен Съдове и техника

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Чаши за кафе и двойки

Чашки для кофе Красивите кафе чаши и двойки изглеждат елегантни и празнични - нямат нищо общо с така наречената работна пауза. С такива прибори се чувствате за меки домашни ястия и луксозно сервирана маса.

Ако искате да имате големи компании от роднини и приятели вкъщи, трябва да изберете кафе, а ако няма нужда от толкова много ястия, лесно можете да се ограничите до няколко чаши за кафе или дори пара. Ако чашите са обикновено във формата на "купи с дръжка", а обемът им е 200-250 ml, чашите за кафе са много по-малки по обем и традиционно имат тясно дъно, което се разширява до върха. Капацитетът на чашата за кафе се определя индиректно от така нареченото "правило на крепостта" - колкото по-наситена е самата напитка, толкова по-малко керамика трябва да има. Най-често срещаните са чашите за черно кафе с капацитет 80-100 ml, за кафе на изток - за 50-70 ml, 150 ml - обемът кафе чаши за капучино. В чифт кафе чинийката винаги е плоска и размерът й е универсален за всички видове чаши.

По този начин не забравяйте, че за различните видове кафе по време на масата, се предлагат различни чаши, които между другото трябва да стоят върху чиниите. Ето защо има смисъл веднага да закупите комплект - добрите, модерни двойки кафе са много привлекателни и всеки може да проектира своя вкус. Ще бъде чудесно, ако поставите парченца торта на кафе на плочките luminarc, ястия, които ви позволяват да се присъедините към мистериозния свят на правилната, удобна и уютна кухня. Важно е, когато съдовете комбинират високо качество, удобство и красота. Изискана храна на прилични уреди - ще задоволи желаните гости и истинските домакини.

Що се отнася до материалите за приготвяне на чаени чаши и двойки, те са представени от порцелан, обикновени и пресовани стъкла, керамика. Но най-често за тяхното производство се използва порцелан. Елементите от този материал са едновременно естетически приятни и практични едновременно. Те поддържат топлината добре и в същото време са доста силни. Що се отнася до грижите за такива ястия, това е съвсем просто - от разводите и "джантите", останали с кафе, не е трудно да се отървете от това, ако 2-3 пъти в месеца заредите чаши и чинийки в съдомиялната машина. Ако скъпият порцелан покрива тънък златен шаблон, този метод не работи, но трябва да избършете съдовете с мека кърпа със сода или изплакнете с вода с добавяне на оцет.

Не забравяйте, че изборът на ястия за сервиране на кафе директно зависи от вкуса на напитката.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Имате хубава чаша кафе!

yanqex.com

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.