основен Съдове и техника

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Производители на кафе машини: Philips Saeco (Filips Saeko) - европейски лидер на производителите на кафе за дома

кофемашина филипс саеко Какво е необходимо да се насладите на отличното еспресо - същото като в кафенето по улиците на италианския град, отговорът е прост: модерна кафемашина. Кафеварки Philips Saeco (Filips Saeko) приготвя кафе от пълнозърнести храни, директно ги смила, преди да направи напитка, така че всяка капка вкус да остане в нея. След като изпробвате това кафе, всеки ще каже "Перфето!"

Фирмата Philips Saeco (filips saeco) е основана през 1981 година. През 1985 г. стартира първата напълно автоматична машина за кафе еспресо за готвене на кафе от пълнозърнести храни Superautomatica. Благодарение на любителите на тази напитка, най-сетне успяха да готвят истинско ароматно италианско еспресо - от прясно смляно кафе, с едно натискане на бутон. Повече от 25 години по-късно Philips Saeco (Филипс Саеко) все още ни предлага нови възможности, предлага иновативни решения и помага да се подготви първокласно италианско еспресо - ароматно от всякога и с максимална простота.

Кофеварка  Саеко Основните принципи на кафе машините на компанията Philips Saeco (filips saeko) - най-лесният за работа и поддръжка. Благодарение на компактния си размер и стилен дизайн, кафеварките перфектно се вписват в интериора на всяка модерна кухня и ще хареса ценителите на кафе с вкус на истинско италианско еспресо с пяна. Вградената регулируема кафемашина с керамични мелнични камъни обръща зърното точно преди приготвянето на напитката, което ще запази всички ароматни и екстракти. Обемът на кафе (голям или малък) можете да се инсталирате с помощта на ръчен контролер. Преди всяко включване и изключване на режима на готовност, кафеварката автоматично почиства и за удобство при употреба устройството е снабдено с подвижен уред за готвене, индикатор за захранване, подвижна тава за оттичане и възможност за приготвяне на две чаши напитка едновременно.

До 25-годишнината си Saeco предлага нови модели автоматични кафе машини: Saeco Syntia, Xelsis и Exprelia. Новостите на пазара на кафе се различават не само в дизайна от предшествениците си. Случаите на нови кафе машини са изработени от висококачествени материали. Новите модели автоматични кафе машини Saeco са комбинация от най-новите технологии, екологични материали и лесна употреба. Подобно на всички предишни модели кафе машини Saeco, новите модели отлично приготвят еспресо, ристрето, американско, кафе-млечни напитки: лате, капучино, кафе-музи и коктейли.

Премиум кофе машина Philips Saeco Philips Saeco (filips saeko) е автор на огромното мнозинство от изобретения и патенти в областта на проектирането и производството на кафе машини. Почти всички тези изобретения се използват от други производители на кафе машини по целия свят. Но въпреки голямото разнообразие от модели кафемашини за домашно и професионално готвене на еспресо и капучино, кафеварките Saeco все още са най-популярните.

Philips Saeco (Филипс Саеко) остава лидер в Италия в производството на кафе машини за домашно кино с по-голям дял от 65% на потребителския пазар. Saeco е и европейски лидер с пазарен дял от над 30%.
Philips Saeco (Филипс Саеко) за няколко десетилетия от своето съществуване е организирала световна мрежа за продажби на своите продукти и сега е невероятно да си купите кафемашина в много страни, които наскоро са започнали да пият еспресо.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Кафемашини и кафеварки

Съдове за приготвяне на кафе

Съдове за приготвяне на кафе

Кафе мелница: от механика до електричество

Характеристики и предимства на инфузиите от рожкови

Рецепти за кафе и кафе напитки

Чаши за кафе и двойки

Начини за приготвяне на кафе

Бизнес етикет: как правилно да сервирате кафе и чай на бизнес среща

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.