основен Съдове и техника

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Как да изберем услуга за кафе?

Как украсить чашку Разбира се, можете да излеете кафе навсякъде, дори и в чаша, дори и в лицева чаша. Въпреки това, експертите казват, че истинският вкус на кафето може да се усети само ако изпиете тази благородна напитка от "правилните" ястия.

В Европа кафенето започва да се пие през XVII век. В началото те използвали обикновени чашки за него, но тъй като популярността им нараствала, ароматната напитка изисквала специални прибори. Модерните кафе комплекти са изработени от порцелан, метал, керамика, стъкло и фаянс. В продажба можете да намерите комплекти, предназначени за 6 или 12 гости.

Най-благородната и скъпа версия на комплекта кафе е от сребро. В пълен комплект, освен чаши, саксия за кафе и захарна купа има изящни лъжици, сметана и табла. Такава услуга е доста скъпа, така че има продажба на двойки кафе, които включват сребърна чаша и чиния.

Не по-малко елегантен вариант - услуга от порцелан. Елитните порцеланови чаши са много тънки и почти прозрачни. Ако леко почукате на стената на чаша порцелан с молив, ще чуете мелодичен звук, подобен на звука на звънец. По-малко качественият клас порцелан се нарича фаянс. Стените на фаянс чаши са по-дебели, те не правят звук при звънене. Но фаянсът е много по-евтин, затова е подходящ за ежедневна употреба.

За лятна резиденция или пикник е най-добър керамичен комплект. Такива чаши обикновено имат груб "селянин" дизайн, така че те перфектно допълват интериора на дачата. Не всички керамични чинии обаче са подходящи за кафе. Качествената керамика преминава процеса на изпичане най-малко три пъти. Ако съдовете са преминали само едно изпичане, то това е сувенирна опция, която не се препоръчва за пиене на кафе.

Оригинальная подача кофе Можете да проверите качеството на керамичните изделия, като завъртите продукта. Добра чаша на външната повърхност задължително има глинен ръб, лишен от глазура. Модата и услугите, изработени от неръждаема стомана, които могат да бъдат сребърни, също влизат в модата. Разбира се, двойката кафе от неръждаема стомана няма свойствата, които има истинска сребърна чаша , но такава услуга е по-достъпна и привлекателна.

Друга версия на материала за кафе е стъкло. Услугите от стъкло се отличават с демократична цена и изглеждат страхотно. За да проверите качеството на стъклените продукти, трябва да почукате върху всеки елемент от комплекта с молив. Ако чуете силен звук, това означава, че съдовете нямат дефекти. При наличието на пукнатини или чипове, чинийки издава гладък звук при подслушване.

Дизайнът и дизайнът на кафе сетове има две посоки. Класиките се характеризират с лаконични форми и спокойни цветове - монохромни или с дискретен украшение. Авангардно направление ще се хареса на любителите на ярки, дизайнът използва цветни модели, пейзажи и пасторални предмети.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Как красиво да украсите масата със салфетки, плодове, торти и други идеи с снимка за украса на масичката за кафе със собствените си ръце

Съдове за приготвяне на кафе

Чаши за кафе и двойки

Съдове за приготвяне на кафе

Начини за приготвяне на кафе. Как да направите кафе в Турция, френска преса, кафе машина, гейзер кафемашина

Притчата за щастие Чаши за кафе - оригинален поздрав - тост за Нова година

Ролята и изборът на сватбения букет на булката

Тайните на вкусно и здравословно кафе

Рецепти за кафе и кафе напитки

Кафемашини и кафеварки

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.