основен Съдове и техника

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Наемете кафемашина - как да не се закачите с измамници?

Кофе из кофемашины Наем на кафе машина се превърна в популярен бизнес. В края на краищата, всеки иска да пие сутрин ароматна и освежаваща напитка. За съжаление, добрите производители на кафе си ​​струват много, а не винаги има нужда от закупуване на такова оборудване, доста често достатъчно наема. Тук обаче, както във всички други сфери, ако няма измамни измамници, нека просто кажем не много честни хазяи, които се опитват да ви наложат неблагоприятни условия под прикритието на печелившите.

Един от популярните методи за манипулиране е както следва. Наем на кафе машина е абсолютно безплатна, в замяна само трябва да си купите кафе. Изчислението е просто, все още ще приготвите кафе, така че защо да го търсите в града, ако всичко може да се купи в комплекта, удобно и бързо. Сравнително честни търговци, просто предлагат различни видове зърно и мелена кафе на цени, малко по-големи от тези в най-близкия супермаркет, в резултат на което разликата е, че плащате наем.

Съществуват обаче и още нечестни компании. Наемането на кафе машина в офиса също се предлага безплатно, а в допълнение към технологията обещават чудо на кафе, което не може да бъде намерено никъде другаде. При пристигането си започвате да работите по темата, че това кафе расте на специални насаждения, сортът е уникален, има магически лечебни свойства и необичаен вкус. В крайна сметка вие сте убедени да купите това уникално кафе за не по-малко фантастични пари, като подарък даващ кафемашина в продължение на няколко месеца, до следващата партида чудо кафе. Разбира се, това е банална измама, кафето наистина не се намира в магазините, тъй като е опаковано по поръчка. Ако направите преглед или дегустация, в най-добрия случай се оказва, че вътре има смес от арабика и робуста от различни места на растеж. Подобна смес може да направи една и цената ще бъде много по-евтина.

Друга схема е в документите. Наемането на кафе машина може внезапно да стане дългосрочно, ако пропуснете точка в договора, което означава санкции поради едностранно разрушаване на договора. Договорът може да има срок от 3, 6 или дори 12 месеца. По този начин ще плащате наема през цялото време, без възможността да върнете машината за еспресо и да спрете да плащате. Всъщност това е дългосрочен или фиксиран срок. Но има добри отстъпки за него и клиентът трябва предварително да бъде информиран. Някои обаче се опитват да покрият такива договори под прикритието на краткосрочен наем, когато всяко плащане удължава срока за 1 месец и можете да прекратите договора по всяко време.

И най-важното е винаги да си спомните, че навременното и правилно почистване ще ви предпази от такава неочаквана изненада като ремонта на кафе машини.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Кафемашини и кафеварки

Съдове за приготвяне на кафе

Производители на кафе машини: Philips Saeco (Filips Saeko) - европейски лидер на производителите на кафе за дома

Съдове за приготвяне на кафе

Машина за кафе: от механиката до електроенергията

Характеристики и предимства на инфузиите от рожкови

Рецепти за кафе и кафе напитки

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето им и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.