основен Съдове и техника

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Грънчарство на чинията

керамическая чашка Ние сме това, което ядем. Това се твърди от древните гърци и е прав. В края на краищата, с храната в тялото ни стигат всички вещества, необходими за развитие, растеж и ежедневна дейност. Но често се случва, че дори привидно качествените продукти могат да навредят и дори да причиняват различни заболявания. Причината за това е лошото качество, а понякога и опасните, прибори, които използваме за приготвяне и съхраняване на храна.

Излез от ситуацията

Едно от решенията на този проблем е разработването на фундаментално ново покритие за керамика - керамичен композит. Това покритие е снабдено с всички предимства на конвенционалната керамика и освен това има отлични свойства на незалепване. Той може да издържа на нагряване до 450 ° С, като същевременно не изпуска вещества, които са опасни за човешкото здраве. По същество - това е разтопен пясък, който се произвежда на базата на съвременна технология.

Купете керамичен тиган, тиган или други кухненски прибори сега е доста проста. Иновативното керамично покритие се позиционира на пазара като напълно естествено и устойчиво на механични повреди и прегряване. Подобни покрития се произвеждат от доста голям брой производители под различни марки: Ecolon (FryBest, Brener), Ceramit (TVS), Excilon (Gipfel, Maestro), Greblon (Giaretti), Thermolon (Green Pan), Keravis ) и др.

Защо керамика?

Такива ястия са не само екологични, но и устойчиви на механични повреди, лесни за почистване и изглеждат страхотно. И керамиката не губи своите свойства - тя не балон и не се счупва дори когато се прегрява. В допълнение, времето за готвене на продукти в такива ястия е значително намалено.

Можете да си купите керамичен съд не само за да го използвате за готвене. В такива ястия можете безопасно да съхранявате храна, която строго не се препоръчва да се прави с традиционните алуминий или традиционните неприлепнали прибори. Съхраняването на продукти в екологични ястия не оказва влияние върху тяхното качество и вкус.

Кухненските прибори, които имат керамично покритие от Ecolon или друг качествен производител, се характеризират с липсата на вредни вещества в състава, което ги прави напълно безопасни. Дори при силно нагряване такива ястия нямат токсични емисии. Също така, той е много непретенциозен в грижите и издръжлив в сравнение с традиционните кухненски аксесоари.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Съдове за приготвяне на кафе

Кафемашини и кафемашини

Latte-art - изкуство на рисуване върху кафе

Бизнес етикет: как правилно да сервира кафе и чай

Ефект на кафето върху човешкото тяло

Производители на кафе машини: Philips Saeco (Филипс Саеко) - европейски лидер на кафемашини за дома

Как да изберем услуга за кафе?

Характеристики и предимства на инфузиите от рожкови

Кафе мелница: от механика до електричество

Кафе машина - мечтата на кофеина

Как да изберем оборудването за багажник

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.