основен Съдове и техника

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Прибори от неръждаема стомана - поглед към бъдещето

Кастрюля из нержавеющей стали "Нищо не трае вечно под луната ...". Как може класика да бъде вярна, в поетична форма, описваща нетрайната природа на хората около нас, нещата. Как всъщност те не са вечни. В края на краищата, как утопичните мечти за вечния двигател и самата идея да притежавате, например, огнеупорна свещ или дрехи от материал, който никога не пропуска, е абсурдно. Но така, че светът е подреден и за всичко в него, има причини.

И така, странно, от гледна точка на сегашните модаци, един от тях ще изглежда в рокля, направена от съвременниците на Джоан от Д'Арк, но в идеалния случай е запазена. Най-малкото би било непрактично съзерцаването на съвременната телевизия на екрани, произведени през 40-те години на миналия век, но с неопределен период на действие KVN телевизори. И може да изглежда доста диво, за да приготвите храна в древна руска пещ, украсена с древни кухненски принадлежности и пушене в съвременната кухня, но идеално запазена и наследена от великата прабаба. И дори и самото развитие не би било възможно при такива условия. Защо да измисли нещо, пъзел за новите технологии, ако всичко е било измислено отдавна.

Но повтарям, че светът вече е подреден и че KVN е заменен, течните кристални телевизори са дошли, а мястото на грънчарските и пушилните пещи е било заети с незалепващи тигани, енергоспестяващи готварски печки и мултитрака с керамично покритие. Въпреки това, спомняйки си класическия, и тези иновации, очевидно, не са ограничение на полета на инженерни мисли, и вече са станали обикновени, незалепващи тигани, придобиват най-новите видове покрития, като керамика и мрамор. Съвременните кухненски съдове от неръждаема стомана придобиват все повече и повече нови свойства, които правят периода на нейното използване, ако не и вечен, след това поне много дълъг.

Така че не можем да изключим възможността, след като може би броят на годините, сравними във вечността, в живота на нашите потомци ще има място за кухненски аксесоари и аксесоари, които са дошли до тях от нашата епоха. Епохите, когато техническият гений на човек, който се доближава до създаването на наистина вечни неща, е в състояние да осигури качествени продукти с не идващо поколение. Най-малко гарнитурите от неръждаема стомана ще ви угоди не само на вас и на вашите деца, но и прабабите им ... пра-внуци.

И без значение как Шекспир беше прав, едва подозираше, че през вековете човечеството ще промени самата същност на света, като оспорва разпадането на съществуването, а твърдението му рискува да стане просто красива поезия ...


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Съдове за приготвяне на кафе

Кафемашини и кафеварки

Latte-art - изкуство на рисуване върху кафе

Бизнес етикет: как правилно да сервира кафе и чай

Ефект на кафето върху човешкото тяло

Производители на кафе машини: Philips Saeco (Filips Saeko) - европейски лидер на производителите на кафе за дома

Как да изберем услуга за кафе?

Характеристики и предимства на инфузиите от рожкови

Кафе мелница: от механика до електричество

Кафе машина - мечтата на кофеина

Как да изберем оборудването за багажник

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.