основен Съдове и техника

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


11/09/2013 23:55

Какво ще стане, ако машината за кафе се счупи?

Кофемашина сломалась Кафе машина - това са същите домакински уреди, които се характеризират с разбивки. И за да не останете на сутринта без ароматна чаша кафе, най-добре е да купите кафе машина, надежден и надежден производител. При закупуването на кафемашина, хладилник или друго оборудване от добре позната марка, получаваме гаранционно обслужване.

Какви са причините за разбивката?

Има незначителни счупвания, можете да се справите сами с него. Преди да започнете ремонта, прочетете внимателно инструкциите и се запознайте с подробната структура на оборудването.

Ако водата тече, може да е загубила еластичност или да е спукала О-пръстена. Еластичността може да бъде загубена поради отлагането на соли, след което е необходимо да се декалцифицира кафеварката със специални средства.

Ако дюзата е по-тънка, най-вероятно филтърът е запушен и трябва да се почисти със специални химикали.

Ако кафе машината не реагира, когато натискате бутоните, възможно е те да се замърсят. Ако след почистване нищо не се е променило, е необходимо да се обадите на специалист. Това трябва да се извърши със сериозна повреда на всяко оборудване и е по-добре да поверите ремонтите на сервизния център.

Ако камерата се счупи, шушулките и кафето не се готвят, проверете загряването на водата. Вероятно тръбната система е запушена, която също трябва да бъде почистена със специални средства. Съществуват повреди в сензорите.

Ако машината за кафе не се включи изобщо, проверете кабела. Може би дори сте забравили да го включите, или може би е наведен някъде или е счупен. Системите за защита срещу падане на напрежение биха могли да изгорят.

Ако сте останали без кафе, не се забавяйте с ремонта - ще бъдете по-евтини.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Как да почистите сами охладителя на водата

Защо е изгодно да купувате домакински уреди в интернет?

Как да готвя сладък пай в мултифарк бързо и вкусно

Увреждане на енергийните напитки или с помощта на които продуктите да повишат ефективността, без да навредят на тялото ви

Как да готвя пица в многомерен Redmond (Redmond)

Оригиналната рецепта за агнешко готвене с добавка на кафе

Деликатно телешко задушено в сос от кафе

Интересен предястие за празничната трапеза или руските царе

Подготовка на първите курсове в мултиварианта

Как да готвя месо бързо и вкусни или свински пържоли във фурната

Как да изберем добър мулти-маркер

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.