основен Съдове и техника Всичко за кухнята Как да изберем правилната чаша за кафе

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


05/04/2014 19:40

Как да изберем правилната чаша за кафе

Девушка пьет кофе Важно е да изберете правилната чаша за себе си. Чаша, в която любимата ви напитка, било то чай или кафе, се поддържаше при оптимална температура. Чаша, която държеше правилния звук и не даваше усещане, че една глътка не е достатъчна ... И това, което ще се радва на окото, даде топлина и радост. Изборът е достатъчно голям. Искаме да ви кажем какво да търсите и какво да решавате предварително.

  • Първо, да дефинираме обема. Тук е необходимо да се вземат под внимание вашите предпочитания. Еспресото кафе се пие от малка чаша от 35-80 мл. Стените и дъното са дебели, така че напитката остава гореща, колкото е възможно по-дълго. Еспресото се пие бавно, наслаждавайки се на всяка глътка. Капучино или виенско кафе изисква по-голяма чаша - 140-220 ml. В големи чаши с обем от 220-230 ml, обичайно се сервира американско или филтърно кафе. Кафе-коктейли, кафе с алкохол и лате, обичайно се пият от високи чаши и айръс-очила.
  • Следващата стъпка е да се определи материалът на чашата. Безспорен лидер е порцелан - материал от древни времена, смятан за символ на лукса и ненадминат вкус. При избора на порцелан внимавайте за качеството, здравината и безопасността. Днес се отличават английски, японски и чешки порцелан.
    Английският е направен с традиции и изненади с елегантност, елегантност на фигури и ненадминат красота.
    Изисканият дизайн, перфектната белота и блясък са характерните особености на японския порцелан.
    Чешки порцелан е високо качество, разумна цена и изящна декорация.
  • Съюзни, любезни шумни срещи с приятели над чаша кафе си ​​заслужава да се обмисли закупуването на кафе. Ако сте свикнали да давате сама медитация за кафе, седнала на удобен стол, гледайки телевизия или новини в интернет, можете да спрете и само на чифт кафе. Но нашите съвети за вас, да получите двойка и близнак, за всеки случай, за тези, които искат да се присъединят към ценителите на кафе и добър порцелан.
  • И разбира се ви съветваме да купите чаша на специални места или при значими обстоятелства. Защото спомените и чувствата на щастливи моменти, които тя поглъща в себе си, ще бъде с вас в продължение на много години.

Надяваме се, че с помощта на нашите съвети ще намерите само вашата чаша. И това ще стане за вас заслужено обичано и ще се привързвате към него за дълго време.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Керамика - подарък за изисканите естества

Съдове за приготвяне на кафе

Оригинални подаръци и сувенири с теми за кафе

Чаша кафе, камина, каре с ръкави - тук е, уютна зима

Комичен хороскоп за кафе или кафе пие хора с различни знаци на зодиака

Защитни пластмасови и тъкани ролкови щори за прозорци - какво е това, за какво са те и как работят?

Най-големите телевизори в света или телевизорите с най-големите диагонали между светодиодите, плазмените и течни кристални модели

Изключителен избор от букети от изискани цветя

Чаша кафе ви позволява да спестите в удобна старост

Как да изберем бижута от перли? Разлики между естествени и изкуствени перли

Оценка на марки на кафемашини или какъв вид кафемашина за дома или офиса

Стенен календар - отличен бизнес сувенир

Необичайни млекопроизводители и крематори - великолепни декорации за кухнята, погледнете снимката

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.