основен Съдове и техника Всичко за кухнята Закуска маса за легло: как да избирате и да използвате

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


Закуска маса за легло: как да избирате и да използвате

16.10.2014 23:16

Романтический завтрак Как да накараме живота да стане по-ярък, моля, обичате ли любимата си, създайте романтично настроение и дайте щастие до момента? Организирайте почивка! Започнете сутринта със закуска в леглото. Поръчайте кафе, купете няколко торта предварително, подгответе сърцевидна глазура и сервирайте нощницата. Украсете сутрешното си ястие с малък букет цветя, красиви свещи или купа с камъчета и миди. Или нямате такава маса? Тогава тази статия е за вас.

Маса за закуска в леглото - това е комфорт и удобство, уют и гъвкавост. В допълнение към предназначението си, една маса в леглото е полезна за вас, когато работите върху лаптоп, гледате филми и дори за него можете да рисувате, без да излизате от леглото. Такъв аксесоар за мебели ще се хареса на вашите деца. Децата го използват с удоволствие в своите игри, работят върху него с креативност, събират пъзели.

Как да изберем маса за закуска в леглото

Основните критерии, на които трябва да се обърне внимание са:

  • материал,
  • ергономичност,
  • размер,
  • дизайн
  • цвят.

Накроватный столик Дървен материал или пластмаса - това са двата основни материала, от които се правят съвременни маси.

Опитайте се да определите предварително кои крака са за предпочитане за вас: фиксирани или сгъваеми. Ако предпочитате маса, която лесно се превръща в табла, изберете опция с крака, които могат да бъдат фиксирани в желаната позиция.

За да не разваляте леглото с трохи или капки кафе, масата трябва да има страни. Някои от нощни шкафчета са снабдени с вдлъбнатини за чаши и дори с вграден контейнер за куп цветя.

Сега знаете всички очарование на една маса за закуска в леглото. Не отричай себе си и половината си на малка почивка. И такава маса ще бъде чудесен подарък за двойка, която е влюбена на Св. Валентин, сватба или юбилей.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Как да се моля на човек - бързо и вкусно подготвя закуска за любим човек

Яйцата Benedict рецепта за бърза и вкусна закуска

Кафе в леглото - най-добрата традиция на романтиците

Както сутрин, развеселете любимия си, себе си и другите или необичайни чаши, които ви карат да се усмихвате

Поръчайте маса в клуба: какво е важно да се обмисли?

Денят започва с чаша кафе!

Как красиво да украсите маса със салфетки, плодове, торти и други идеи с снимка за декорация на масичка за кафе със собствените си ръце

Чаша кафе ви позволява да спестите в удобна старост

Необичайна сватбена церемония за чаша кафе или романтичен фоторепортаж за значителен ден

Как да организираме романтична вечер

Нови тенденции в дизайна на интериора: маси и столове върху метална рамка

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.