основен Какво да се даде кифла кафе

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


04.01.2014 14:19

Оригинални подаръци и сувенири с теми за кафе

Когато искаме да задоволим любим човек, ние търсим оригинални подаръци или сувенири. Сувенирът, преведен от френски, означава "спомен". И основната му задача е да запазите спомен за мястото, където сте посетили, или за човека, който даде този елемент. Как да изберем сувенир, който да дойде на душата? За да не се разгадават идеи, си заслужава да се споменат темите, които интересуват талантливите. Днес ще ви дадем примери за подаръци за любителите на кафе.

Часы с прилитой чашкой кофе

Часовници. Необичайно изпълнение се предлага от италианските дизайнери на фабриката Antartidee Mauro Montermini и Roberto Fioriolio. Часовникът им "Чаша кафе" има дълбоко философско значение. Те ни напомнят колко е важен всеки момент от живота, че трябва да оцените всеки миг. В края на краищата, кой знае колко кафе е все още достъпно за нас ... Стилен, елегантен, апетитен - часовникът е подходящ както за офис, така и за дома.

Веселые часы кофейные

Стенен часовник "Чаша кафе" MIX ще се превърне в ярък акцент във вътрешността на кафеварката. Интересна особеност са стрелите. Лъжицата играе ролята на голямата стрелка, а дръжката на чашата е малка.

Кофейный ароматизатор

За тези, които не си представят собствения си живот без кафе и обичат уникалната си миризма, можете да дадете гел аромат. Тя ще запълни въздуха на колата с познат аромат и ще създаде уникална атмосфера на комфорт, уют и топлина.

Электроприбор в виде стакана кофе

Това не е обикновена чаша кафе - това е лампа. Оригиналната фенерче с мека течлива светлина е много хубаво. Такава nyashechka ще угоди на вашата блондинка приятелка, любител на всички розово. Кофейный светильник

Колко малки части в живота ни играят. Те говорят за стил, допълват образа, подчертават статуса. Една от тези подробности може да бъде корицата на паспорта "За любителите на кафе". Приятно е да държиш в ръце, припомня си любимата си напитка, създава настроение.

Оригинальная обложка для паспорта

За човек можете да гледате кутия за цигари с оригиналния надпис: Няма по-добри средства за стрес, отколкото чаша кафе с цигара.

Кожаный портсигар

За домакинята, престилка с кафе теми, кухненски кърпи с чаши кафе, куки ще се поберат напълно. Особено стилни, те ще изглеждат в кухнята в кафяви тонове.

Фаркук в кофейных тонах

Допълнете тези сувенири могат да бъдат ароматизирани свещи, продукти за грижа за кожата и коса на базата на кафе. Тематичният подарък трябва да направи ярко впечатление. И ако искате да направите нещо със собствените си ръце, тогава топиарията за кафе - декоративното дърво на щастието от зърната на кафето , ще бъде отличен избор.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Най-новият от живота на кафето или невероятните притурки за кафе

Чаша кафе, камина, каре с ръкави - тук е, уютна зима

Комичен хороскоп за кафе или кафе пие хора с различни знаци на зодиака

Защитни пластмасови и тъкани ролкови щори за прозорци - какво е това, за какво са те и как работят?

Най-големите телевизори в света или телевизорите с най-големите диагонали между светодиодите, плазмените и течни кристални модели

Изключителен избор от букети от изискани цветя

Чаша кафе ви позволява да спестите в удобна старост

Как да изберем бижута от перли? Разлики между естествени и изкуствени перли

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.