основен Какво да се даде кифла кафе

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


04/26/2014 1:17 PM

Стенен календар - отличен бизнес сувенир

Деловой календарь компании LAVAZZA Днес много компании обръщат внимание на подготовката на сувенири и подаръци със собствени символи за своите приятели. Всеки разбира значението на такива малки приятни подаръци от гледна точка на рекламата на компанията, повишавайки нейното признание и увеличавайки лоялността на клиентите към компанията.

Стенните календари са много популярни сред сувенирите с маркови символи. Това е отличен подарък за партньори и потенциални клиенти, защото се намира на забележително място в голям офис, този календар ще ви напомня за вашата компания през цялата година, ще ви запознае с гостите на партньорската компания и ще създадете приятна картина за вашия бизнес.

Един от най-популярните видове стенни календари е триъгълният календар на три извора. Състои се от цветна шапка и три блока с дати, така че често се нарича тримесечен. Много удобно е, че въпреки сравнително големия размер, трио календарът е лесен за изпращане по пощата на партньори и клиенти: той се сгъва и се поставя в плик.

Един вид скъсена версия на такъв календар е моно календарът. То се отличава с наличието на една пружина между капачката и блока, в който се намират датите. Когато поръчвате календари, трябва да обърнете внимание на факта, че те могат да се показват веднага след текущия месец и три месеца. Вторият вариант е интересен, защото пред очите винаги ще има миналия месец и следващият, което е много удобно при планиране на срещи, обобщаване на резултатите и задаване на задачи за бъдещето.

Стенните календари поемат достатъчно голяма площ за поставяне на визуална рекламна информация.

Също така печатниците предлагат различни допълнителни услуги: ламиниране, заоблени ъгли, декоративно изсичане или UV лак. Тези начини за обработка на печатни продукти помагат да се удължи живота й, да се подобри качеството, да се правят календари ярки и цветни.

В допълнение към календарите, големите принтери предоставят широк и разнообразен набор от услуги за печатане на хартиени продукти: производство на печат на воблери , пликове, брошури, визитки, пластмасови карти и много други; както и различни видове сувенири от джобни календари, тетрадки и писалки до чаши и чадъри.

Календарите могат да се предоставят на своите клиенти не само за Нова година, но и като приятно допълнение при презентации, изложби и бизнес срещи.

Кафе машината Lavazza кани една от известните фотографи всяка година да създаде нов календар. Ето един от тези календари:

Ежегодный календарь фирмы Lavazza

Календарь от LAVAZZA все пьт кофе в небе

Кофе в самолете

Первым делом кофе

Пьем кофе в небесном лайнере

Кофе в кабине пилотов


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Най-новият от живота на кафето или невероятните притурки за кафе

Оригинални подаръци и сувенири с теми за кафе

Чаша кафе, камина, каре с ръкави - тук е, уютна зима

Комичен хороскоп за кафе или кафе пие хора с различни знаци на зодиака

Защитни пластмасови и тъкани ролкови щори за прозорци - какво е това, за какво са те и как работят?

Най-големите телевизори в света или телевизорите с най-големите диагонали между светодиодите, плазмените и течни кристални модели

Изключителен избор от букети от изискани цветя

Чаша кафе ви позволява да спестите в удобна старост

Как да изберем бижута от перли? Разлики между естествени и изкуствени перли

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, съгласно Федерален закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. "За защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни". 18+. Условия за използване на информацията.