основен Какво да се даде кифла кафе

Търсене в сайта

Абонамент за интересни новини:

yanqex.com

WE IN SOC. МРЕЖИ


06/27/2014 16:53

Любимо кафе ...

Любимый кофе Кой от нас не обича кафето. Един вкус на това ни кара да бягаме, привлича вниманието и не можем да живеем ден без чаша от това невероятно питие. Има дори и Международен ден на кафето, който се празнува на 17 април.

Полезни свойства на зърната отдавна са открити. Те са богати на антиоксиданти, витамини, макронутриенти. Питието има тонизиращо действие. Неговите истински любовници и ценители се наричат ​​любители на кафе. Много известни хора не могат да си представят живота без кафе. Това са Йохан Себастиан Бах, Лудвиг ван Бетовен, Бенджамин Франклин, Волтер и много други.

Ако сред приятелите и близките ви има кафемашини, винаги можете да ги моля, с подаръци, свързани с любимата ви напитка. Като правило готвачите я готвят в турчин. Напитката, приготвена по този начин, запазва целия букет аромати. Ето защо турчинът ще бъде чудесен подарък. Струва си да се обърне внимание на комплектите сребърни прибори. Пиенето от такива ястия е особено приятно и всеки кофеин ще оцени вашите подаръци. Сребърни лъжици, турци, чаши ще направят още по-приятни моментите да се наслаждавате на любимото си питие.

Има различни начини за приготвяне на кафе

• Класически начин на приготвяне - еспресо.
• Americano е същото еспресо, разредено с гореща вода. Името ни показва, че такова питие дойде при нас от Америка.
• Капучино е кафе с мляко, което е дом на Италия. Сортове капучино - лате и мокиати. В тези напитки кафе и мляко не се смесват. Те различават помежду си количеството мляко. В лателата има повече мляко.
• Мочокино или мока - еспресо с шоколад. Горещото мляко и шоколадът се добавят към еспресото. Шоколадът се използва бял, млечен или тъмно. Mokkochino сервира в висока чаша.
• Ristretto е много силна напитка, варена в по-малък обем вода. Сервира се в малки чаши.

Купете сребърни маси в онлайн магазин, подгответе любимата си напитка и се насладете.

През последните години са използвани кафе машини за приготвяне на кафе. Те са удобни, ако искате да направите голямо количество кафе. Повечето от първокласните кафенета и престижните ресторанти са оборудвани с кафе машини. За разлика от кафеварките процесът на приготвяне на кафе в тях е напълно автоматизиран.

Добре е, че в съвременния свят любителите на кафето винаги имат възможност да се наслаждават на любимата си напитка у дома и в много кафенета и ресторанти.


Ще ви бъдем благодарни, ако използвате бутоните "Споделяне":


Прочетете още:

Най-новото от живота на кафето или невероятните притурки за кафе

Календар за темите за кафе

Подаръци за красивата дама

Оригинални подаръци и сувенири с теми за кафе

Чаша кафе, камина, каре с ръкави - тук е, уютна зима

Комичен хороскоп за кафе или как хората пият хора от кафе с различни знаци на зодиака

Защитни пластмасови и тъкани ролетни щори на прозорци - какво е това, за какво са те и как работят?

Най-големите телевизори или телевизори в света с най-големите диагонали между светодиодите, плазмата и моделите с течни кристали

Изключителен избор от букети от изискани цветя

Чаша кафе ви позволява да спестите в удобна старост

Как да изберем бижута от перли? Разлики между естествени и изкуствени перли

Оценка на марки на кафемашини или какъв вид кафемашина за дома или офиса

Какво да представят за Нова година или рожден ден майка, приятел или любим: ястия Vinzer - комплекти ножове, чайници, тенджери, тигани, ренде, галета, фондю и други

Необичайни млекопроизводители и крематори - великолепни декорации за кухнята, погледнете снимката

Copyright © yanqex.com - На чаша кафе, 2009-2017. Всички права запазени. Материалите, публикувани на сайта, включително статии, могат да съдържат информация, предназначена за потребители над 18-годишна възраст, в съответствие с Федералния закон № 466-FZ от 29 декември 2010 г. за защита на децата от вредни за здравето и развитието им данни. 18+. Условия за използване на информацията.